VIP&FAN

Met je neus bovenop de actie en ook nog eens verwend worden met een heerlijke hapje, drankje en mooie overdekte ruimte? Dat kan! Speciaal voor de Dakar fans met behoefte aan net dat beetje meer zijn er twee speciale locaties ingericht om op een verzorgde manier van het Dakar spektakel te genieten.

 

VIP LOUNGE

Volledig als VIP genieten kan in de VIP Lounge tijdens de RTL GP Pre-proloog. Als VIP geniet je van diverse hapjes, drankjes en een  warm buffet tijdens de lunch, maar zit je ook op de eerste rij tijdens verschillende interviews met de deelnemers. Als kers op de taart maak je als VIP ook nog eens kans op een taxirit in een échte truck tijdens het pauze programma.

Klik hier om het VIP arrangement direct te bestellen.

 

FAN BIVAK

Heb je niet zoveel behoefte aan poespas maar wil je wel op een verzorgde manier genieten van ronkende motoren, rondspattend modder en het échte woestijn gevoel? Dan zit jij op je plaats in het Fan Bivak. De hele dag door volop genieten van de RTL GP Pre-proloog, maar dan overdekt wanneer je wilt, vanaf een unieke locatie met je neus op de actie en verzorgd met hapjes en drankjes.

Klik hier om jouw Fan Bivak ticket direct te bestellen.