PRE-PROLOOG

Op zaterdag 23 november is het tijd voor de 16e editie van de RTL GP Pre-proloog!
Voertuigen in actie

Gedurende de dag zie je de voertuigen in actie op het terrein wat voor één keer per jaar aangepast wordt naar een Dakar waardig circuit wat zorgt voor spectaculaire manoeuvres.

Open Paddock

Naast de races kan je vrij over het paddock lopen waar de teams hun materiaal presenteren. Dit is dé kans om een echt race voertuig van heel dichtbij te bekijken. De interactie tussen coureurs en toeschouwers zorgt voor een speciale sfeer en onvergetelijke momenten.

 

Activiteiten en stands

Verder zijn er diverse activiteiten voor jong en oud te beleven. Meerijden met Defensie op Enduro motoren, het zelf besturen van een kart, quad of skelter, hijsen met een levensgrote hijskraan, klimmen in grote machines van PON-CAT of even tot rust komen bij Orry & Friends en een coole Dakar tattoo laten zetten. Ook kun je lekker neuzen tussen alle stands en een aandenken kopen om mee naar huis te nemen.

 

Eten & drinken

Rondom het parcours maar ook op het middenterrein zijn voldoende eet- en drinkgelegenheden te vinden. Geniet van een lekkere snack of kom even bij met een speciaal gerecht. Er is voor ieder wat wils te vinden op het terrein.

 

Grote feesttent

Niet alleen op het parcours word je vermaakt, maar ook in de grote feesttent is er nadat de podiumsessie geweest is van alles te beleven. Wie er komen optreden houden we nog even geheim, maar dat het een feestje wordt staat vast!