PRE-PROLOOG

Op zondag 28 oktober is het tijd voor de 15e editie van de RTL GP Pre-proloog.

Programma

08.30 uur terrein open
10.15 uur Motoren heat 1 t/m 6
10.35 uur Auto’s heat 1 en 2
11.15 uur Trucks heat 1
12.00 uur Pauzeprogramma (taxiritten, podiumprogramma)
13.00 uur Motoren heat 7 t/m 12
13.20 uur Auto’s heat 3 en 4
13.50 uur Motoren eindrit
13.55 uur Auto’s eindrit
14.10 uur Truck heat 2
15.10 Trucks eindrit
15.20 uur Prijsuitreiking @ RadioNL podium
Aansluitend Optreden @ RadioNL podium

Alle tijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen.
Voertuigen in actie

Gedurende de dag zie je de voertuigen in actie op het circuit wat voor één keer per jaar aangepast wordt naar een Dakar waardig circuit wat zorgt voor pectaculaire manoeuvres.

Open Paddock

Naast de races kan je vrij over het paddock lopen waar de teams hun materiaal presenteren. Dit is dé kans om een echt race voertuig van heel dichtbij te bekijken. De interactie tussen coureurs en toeschouwers zorgt voor een speciale sfeer en onvergetelijke momenten.

 

Activiteiten en stands

Verder zijn er diverse activiteiten voor jong en oud te beleven. Meerijden met Defensie op Enduro motoren, het zelf besturen van een kart, quad of skelter, hijsen met een levensgrote hijskraan, klimmen in grote machines van PON-CAT of even tot rust komen bij Orry & Friends en een coole Dakar tattoo laten zetten. Ook kun je lekker neuzen tussen alle stands en een aandenken kopen om mee naar huis te nemen.

 

Eten & drinken

Rondom het parcours maar ook op het middenterrein zijn voldoende eet- en drinkgelegenheden te vinden. Geniet van een lekkere snack of kom even bij met een speciaal gerecht. Er is voor ieder wat wils te vinden op het terrein.

 

Podium RadioNL

Niet alleen op het parcours word je vermaakt, maar ook op en rondom het podium van RadioNL is vanalles te beleven. Wie er komen optreden houden we nog even geheim, maar dat het een feestje wordt staat vast!