Zondag 28 oktober

De RTL GP Pre-proloog komt er weer aan! Op zondag 28 oktober is het tijd voor de 15e editie van het jaarlijkse terugkerende evenement. De Nederlandse teams die deel gaan nemen aan de Dakar Rally en Africa Eco Race stellen zich graag voor aan het publiek. Naast de voertuigen in actie, ontmoet je op het terrein ook de deelnemers, geniet je van overheerlijk eten en drinken én is het ook nog eens mogelijk om zelf in actie te komen!

spektakel tijdens 14e editie rtl gp pre-proloog

spektakel tijdens 14e editie rtl gp pre-proloog

spektakel tijdens 14e editie rtl gp pre-proloog

Preproloog 2021

Helaas kan de Preproloog 2020 niet doorgaan in verband met de op 13 oktober geïntroduceerde corona maatregelen. Er is zojuist een mail uitgegaan naar alle ticketkopers met aanvullende informatie. Wij danken jullie voor jullie begrip en hopen jullie volgend jaar alsnog te verwelkomen op een nog mooier evenement!

Preproloog kent alleen maar winnaars

Dit jaar heeft de Preproloog meer dan 10.000 bezoekers mogen ontvangen op Landgoed Duyenwater. Meer bezoekers dan de vorige editie van het evenement en een groter deelnemersveld dan ooit maakten deze editie van de Preproloog tot een groot succes.

De deelnemers

Kun je niet langer wachten? Wil jij weten of jouw favoriete coureur aanwezig is op de Preproloog? Check dan snel onze deelnemerspagina! Meer dan 45 deelnemers staan in de startblokken om er op 23 november een groot feest van te maken. >> Ga naar de pagina met deelnemers

De plattegrond

Locatie