Zondag 28 oktober

De RTL GP Pre-proloog komt er weer aan! Op zondag 28 oktober is het tijd voor de 15e editie van het jaarlijkse terugkerende evenement. De Nederlandse teams die deel gaan nemen aan de Dakar Rally en Africa Eco Race stellen zich graag voor aan het publiek. Naast de voertuigen in actie, ontmoet je op het terrein ook de deelnemers, geniet je van overheerlijk eten en drinken én is het ook nog eens mogelijk om zelf in actie te komen!

spektakel tijdens 14e editie rtl gp pre-proloog

spektakel tijdens 14e editie rtl gp pre-proloog

spektakel tijdens 14e editie rtl gp pre-proloog

Helaas toch geen Preproloog 2022

De organisatie van de Preproloog, het grootste rally evenement in Nederland, heeft helaas moeten besluiten om de aanstaande editie van 2022 niet door te laten gaan. “We zijn door de tijd ingehaald en moeten daar helaas aan toegeven”, verklaart directeur William Zweerts de Jong het annuleren van het grootste rally evenement van Nederland. “Ondanks dat…

Preproloog 2022: Nieuwe datum én locatie!

Preproloog, het grootste rally evenement van Nederland, vindt dit jaar niet plaats op zondag 6, maar zondag 20 november. Het evenement, waar Nederlandse en Belgische deelnemers aan de Dakar 2023 rally, maar ook de deelnemers aan andere rally’s zoals de Marocco Desert Challenge en Africa Eco race zich presenteren, verhuist bovendien naar het Overijsselse Markelo.…

Kabinet zet streep door Preproloog 2021

Na koortsachtig overleg met diverse betrokkenen hebben we helaas moeten concluderen dat onder de opnieuw aangescherpte coronamaatregelen het helaas niet mogelijk is Preproloog 2021 door te laten gaan.

Nog onduidelijk of Preproloog 2021 door mag gaan

Het demissionaire kabinet heeft zojuist een nieuw pakket aan maatregelen bekendgemaakt om de coronapandemie het hoofd te bieden. Onduidelijk is nog of onder die nieuwe voorwaarden Preproloog 2021 door kan gaan. Daarover treedt de organisatie in overleg met de overheid en andere betrokken. We hopen zo snel mogelijk duidelijkheid te krijgen.

Locatie